OSVIJETLITE BUDUĆNOST

Velike ideje trebaju velika imena! Upoznajte tehnološki napredna LED rješenja!

Bosmattom je od 2014. godine postao generalni zastupnik za Hrvatsku tvrtke Eurolamp, internacionalne tvrtke za proizvodnju komercijalne i kućne rasvjete sa naglaskom na visoko kvalitetna, energetski štedljiva i ekološki osviještena rasvjetna tijela. Eurolamp svoje distributere ima širom Europe, od Francuske, Njemačke, Švedske, Belgije pa do Hrvatske.

Osim danas popularne LED rasvjete, mi također nudimo FLUO i HALOGEN rasvjetu te razni sitni elektromaterijal. Na donjoj poveznici (klikom na sliku) možete pregledati široki asortiman Eurolamp proizvoda, a za sve upite slobodno nam se obratite.

Jedna od najčešće spominjanih ideja u današnjoj civilizaciji, ideja kojoj su se posvetili inženjeri i znanstvenici iz raznih tehničkih područja je ideja energetske učinkovitosti. Jedan od najvećih potrošača električne energije u kućanstvima, industriji i prometu je rasvjeta. Zadnjih nekoliko godina svjedočimo naglom uplivu LED tehnologije na područje rasvjete.

LED rasvjeta isplati svoje ulaganje u kućanstvo čak nakon pola godine, a ostatak svog dugotrajnog vijeka samo "proizvodi" dobit u usporedbi s halogenom i flu rasvjetom. Naši LED proizvodi dolaze s garancijom zato ste sigurni!

Promijenite svoje navike, živite "pametno"! Isprobajte najnoviju LED tehnologiju iz Eurolampa - za vaš dom, ured, skladište. Imamo najbolje rješenje za vas!