OD POČETKA DO DANAS

Trgovačko društvo BOSMATTOM d.o.o. je osnovano početkom jeseni 1990. godine u maloj garaži u Splitu.

Službeno je počelo sa radom 16.11.1990. sa jednim djelatnikom na adresi osnivanja Težački put 48, Split. Ista adresa je ostala službena do jeseni  2005.g. kad je službeno prijavljena na adresi: Kraljice Jelene 19, 21204 Dugopolje.

Do preseljenja u današnji reprezentativni poslovno-skladišni objekt od 3500 m2 korisne površine, društvo se razvijalo djelujući kraće vrijeme u iznajmljenom prostoru. Nakon više godina priprema/kupnje zemljišta, projektiranja i osiguranja financijskih sredstava, u ljeto 2004. godine započeli smo gradnju novog poslovnog centra. Već nakon 16 mjeseci od početka radova smo uselili skladište 08.11.2005.godine. Nakon završetka zanatskih radova, objekt je svečano pušten u korištenje 24.02.2006.godine.

Razvoj našeg društva je išlo oprezno bez rizičnih poduhvata, sa dosta samostalnog rada u krugu obitelji, a što se zadržalo i do današnjih dana. Počelo se sa manjim poslovima i posredovanjem na domaćem tržištu, da bi od prosinca 1993.godine startali sa međunarodnim poslovima.

Prvi i najvažniji naš partner je bila firma ZOBELE Ind.Chim.SpA Trento – Italija. Slijedilo je dogovaranje poslovanja sa desetinama europskih proizvođača robe široke potrošnje, a koje smo prepoznavali kao kvalitetne partnere.

Danas naše društvo uspješno posluje sa više od 45 proizvođača iz Italije, Njemačke, Nizozemske, Grčke, Slovenije, Austrije, Poljske, Španjolske i Turske.